Bloggpaus pga sjukdom.

Saker och ting går inte alltid som man tänkt sig. Fick reda på igår att min mamma fått en liten stroke och ligger på sjukhus. Så det blir paus några dagar medan jag åker till Sverige och försöker ordna upp lite praktiska detaljer. Min pappa fick ju en massiv stroke för två år sedan och mamma är hans vårdare, så det här gör saker och ting väldigt krångligt. Men förhoppningsvis löser sig allt till det bästa.

Ibland har man riktiga skitveckor, men det kan förhoppningsvis bara bli bättre.

8ef243ad1d71e31626b806c93db03800

Annons

8 reaktioner på ”Bloggpaus pga sjukdom.

    1. Vad jobbigt att vara så ung när föräldern blir sjuk! Jag känner mig i alla fall inte helt oförberedd även om det såklart blir en chock när det händer. Men ändå, det låter verkligen jättejobbigt.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s