Vilken bok ska jag läsa i oktober? Ge mig tips!

Det bästa sättet att vidga vyerna är ju att gå utanför boxen ibland. Att lämna sin trygghetszon. Så det tänkte jag göra och jag behöver er hjälp. Jag tänkte läsa en bok i oktober som jag inte valt själv. Eller ja, det blir ju lite val eftersom jag väljer något av era tips, men förhoppningsvis blir era tips något jag normalt inte läser.

Så vilken bok tycker du att jag bör läsa? Ge mig vilken bok och vilken genre som helst, dock inte deckare. Men vilken bok som helst utöver det förutsatt att den finns på svenska.

tumblr%20logo

 

Annons

8 reaktioner på ”Vilken bok ska jag läsa i oktober? Ge mig tips!

 1. Jag har fått massor av tips även på fb i en grupps, så jag låter det vara någon dag till och sen ska jag försöka göra något slags beslut. Tusen tack för tipsen. 🙂

  Gilla

 2. Viveca

  Nyutgiven barnbok som heter hoppfull-Idus förlag

  ”Undrar du ibland över döden?
  Det här är en sann historia om en familj, där pappan får en svår sjukdom och dör. Mamman och barnet blir ensamma kvar och de får upptäcka att hoppet, mitt i det svåra, kommer från oväntat håll.

  Det var då jag såg dem. Små, små blöta fotspår på det grå sjukhusgolvet. Jag lade mig ner och följde spåren som ledde in under pappas säng. Där längst in i hörnet satt en liten groda.”

  Gillad av 1 person

  1. Låter intressant! Bra att du påminde mig också. Imorgon väljer jag bok. Jag blev tipsad om ett helt gäng med böcker på fb också och kommer skriva ner alla och sedan välja någon. Tack för tipset. 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s