Min fina bokhög med kommande läsning.

Nu börjar höstböckerna dyka upp och höstens läsning ser fantastisk ut. Så här ser min fina bokhög ut just nu.

BÖCKER

Annons

2 reaktioner på ”Min fina bokhög med kommande läsning.

 1. Jag är väldigt nyfiken på Rick Yanceys nya. Tyckte att Femte vågen var en spännande idé fast med för många brister i sånt som perspektiv och dramaturgi. Kul att se om han utvecklats.

  När hundarna kommer ligger och väntar hos mig också, jag är bara lite rädd att den ska beröra mig för mycket. Dessutom har jag kört fast i två böcker samtidigt, varav en är Röd drottning, så det blir kul att se vad du tycker om den.

  Härligt att bokhösten är här i alla fall!

  Gilla

  1. Femte vågen läste jag för något år sedan, före bloggen. Men jag kommer inte ihåg den tillräckligt bra för att skriva om den, så jag har lånat den några gånger för omläsning men det hinns aldrig med. Så småningom, för jag vill ändå läsa fortsättningen också.

   De enda recexen här är Röd drottning och Monstrumologen ( och småböckerna högst upp, men det är böcker som jag fick oväntat ), resten är låneböcker. Valde att ta just När hundarna kommer som låneex eftersom jag också är lite orolig för läsningen. Fast jag är nästan mer rädd för att inte bli berörd ( språket tilltalar mig inte riktigt när jag gjort en snabbkoll ) och med tanke på ämnet känns det värre. Men jag oroar mig säkert i onödan.

   Jag har dock liten paus nu. Måste hämta mig lite efter Gyllene sonen. Det tar på krafterna att läsa en så arg bok. 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s