Nästa års bästa semestertips!

Jag har bara en sak att säga om nästa sommar. Åk till Åland och besök Smartpark. De öppnade i år och jag var där med mina barn och kompisar en heldag. Över 6 timmar och ändå ville inget av barnen åka hem när det var dags. Underbart och prisvärt. Det kostade i somras 68 euro för två vuxna med två barn att gå in och då ingår allt. Man får låna en skrinda att ha grejerna i, så vi hade både mat och ombyteskläder så de enda pengarna vi spenderade i parken var på varsin glass. Helt fantastiskt. Och det bästa, vi vuxna får också göra allt barnen får göra. Det finns terrängtrampbilar, elbilar, stort stort vattenkrig i Bomarsunds fästning där både borgen och skeppen runtomkring innehåller vattenkanoner i mängder, det är barnteater två gånger om dagen, en illusionsstig som är otrolig, karuseller, hydrauliska grävmaskiner och annat jag säkert glömt. Och allt ingår i priset.

Det går utmärkt att ta morgonbåten från Grisslehamn och sedan hem igen på eftermiddagen om man vill. Det här är inte på något sätt ett sponsrat inlägg eller något slags samarbete. Jag är bara en ytterst nöjd förälder.

Jag ber om ursäkt för att bilderna är lite huller om buller, tiden tog slut.

Bollar Krock

smartpark2 Smartpark5

Smartpark1

Smartpark6 Smartpark3

Smartpark4

Elbil Trampbil

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s