Höstens första bokpaket

FullSizeRenderIdag är det höstväder ute och då var det ju passande att jag hade ett härligt bokpaket väntande när jag kom hem igår. I paketet låg Athena skriven av Marta Söderberg och jag lånade även hem När hundarna kommer av Jessica Schiefauer. Jag kan faktiskt inte komma ihåg när min att läsa hög var så här liten sist, men det känns rätt bra att börja hösten så. Ingen press liksom.

Press har jag däremot på recensioner som väntar. Jag tänkte ju själv vänta tills jag återigen finns på bokbloggar.nu, men det verkar ta sin tid så jag kör igång som vanligt ändå. Felet kanske är stort, vad vet jag. Dessutom gör det inte så mycket besökmässigt, dock är det den vägen nya läsare ofta hittar hit så jag hoppas ändå det är löst snart.

Troligen kommer jag inte besöka bokmässan som jag tänkt. Det skulle vara jätteroligt och jag som aldrig varit på en hade sett fram emot alla spännande möten som jag vet väntar. Men jag bor aningen långt bort och sommaren blev lite oväntat dyr, så det här året kostar det nog mer än det smakar tyvärr. Jag velar dock hit och dit fortfarande så inget är bestämt, men det lutar åt att jag avstår. Vi får se. Snart kommer bokhögen byggas på, så det blir ju ändå en härlig läshöst.

Annons

En reaktion på ”Höstens första bokpaket

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s