Varför inga recensioner?

Hon har ju haft böckerna hela jäkla sommaren, hur svårt ska det vara? 

Så tänker säkert inte de flesta. De flesta funderar säkert inte över min blogg överhuvudtaget.  Jag vet dock några som gör det och just nu håller jag inne recensionerna för recensionsexemplaren.

Bloggen har vissa tekniska problem just nu, därför. Eller ja, inte bara min blogg, utan även andra sidor som hjälper till att sprida bokbloggarnas skrivna ord har haft problem. Uppenbarligen, eftersom jag och andra har trillat bort från olika listor, bokbloggar.nu och andra ställen.

Dessutom vaknade jag ju en dag till en blogg som såg helt annorlunda ut och sakerna på fel ställe. Jag följde tydligen också min egen blogg märkte jag någon vecka senare. Det var inte mitt fel ( höjden av egoism liksom ), utan det tekniska som av någon anledning gått totalt bananas.

d3ab1e4b20b8ea2cea0a2ea1925f611028b7d0118d4613faf0c66bb425369ae7

Så, tills alla dessa tekniska missöden är återställda håller jag inne en del recensioner ett tag. Förhoppningsvis tar det bara någon dag till. Men jag har ju faktiskt inte bara läst recensionsexemplar utan även låneböcker som jag skriver om tills vidare. Och bra sådana också, ni ska få se.

 

Annons

4 reaktioner på ”Varför inga recensioner?

  1. Jag har faktiskt funderat lite på din blogg… 😉 Tycker du ofta läser de böcker som jag vill läsa och jag vill ju veta vilka jag vill läsa 🙂

    Gilla

    1. Vad kul! Ja, vi läser ju en hel del samma, även om vi sedan ibland tycker lite olika. 🙂 Mitt förslag idag är jag dock osäker på om det överhuvudtaget är din smak. 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s