Böcker som prydnad.

bokomslagJag var på loppis för några veckor sedan. Egentligen är jag inte så mycket för loppisar, de flesta innehåller ju tyvärr oftast bara skräp. Men en gång per år har Röda korset loppis i Mariehamn och det är mer en stadsfest än bara loppis. Det är mat, olika stånd och saker för barnen som ponnyridning och annat. Där hittade jag en lite annorlunda bok. Jag har ju sett sådana här förut och tyckt att de är så fina och nu hittade jag en alldeles egen. Tjejen som har gjort dessa gör det enbart som hobby. Hon har alltså ingen försäljningsverksamhet förutom den enda gången på loppisen, och jag förundras över vilket tålamod man måste ha för att vika ihop en bok på det här sättet. Jag köpte HOME.

Det är på sätt och vis lite för pluttenuttigt för mig, men det är ju ändå en bok. Dock har jag senaste tiden börjat fundera på vilken bok som döljer därinne? Ett svar jag inte får reda på om jag inte förstör hennes fina skapelse. Så jag får leva med den frågan obesvarad medan boken pryder min hylla tillsammans med alla mina vanliga böcker.

Annons

6 reaktioner på ”Böcker som prydnad.

    1. Det var ett rätt dåligt kort tyvärr för det syns inte helt tydligt hur boken ser ut, men den är väldigt fin. Frågade henne om hon hade försäljning på något annat sätt ( ville ju tipsa här ) men det hade hon inte. Får se om jag någon gång försöker mig på något liknande, är nog bra terapi om inte annat. 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s