Semestern är slut, nu kör vi! Jag kommer börja med att göra en pudel …

Jag hade ju en otrolig tur med min semester. Inte nog med att vädret varit fantastiskt ( försöker att inte skratta åt att maken hade skitväder )  som tillåtit många besök på badstranden, vi fick även härligt långbesök och barnen fick sin första upplevelse av Gröna Lund.

Så därför har det varit tyst här. Jag har umgåtts med mina besökande vänner. De besöker oss normalt bara en helg i taget, men eftersom sjukdom satt stopp för besöken hela våren och sommaren tills nu fick det blir ett långbesök och då kan man ju inte sitta vid datorn. Därefter blev det besök i Sverige hos barnens mormor och även deras första erfarenhet av Gröna Lund. Och hur fantastiskt det besöket än var ( jag älskar Gröna Lund ) så har jag ett ännu bättre tips åt er till nästa år. Jag vet att jag nämnt det redan och jag försöker inte hålla er på halster eller så, jag har bara inte haft tid att skriva om det. Men jag ska ta mig tid närmsta dagarna och då får ni ett helt underbart semestertips av mig till nästa år. Ok?!

Så imorgon kör jag igång bloggen igen. Jag har läst så många bra böcker senaste veckorna så jag nästan spricker av iver att få dela med mig. Jag kommer också göra en total pudel. En bok som bara irriterade mig visade sig vara kanske en av de bästa. Någonsin!

Och när jag kom hem från Sverige idag låg den här och väntade,

cress

Så efterlängtad och så jäkla snygg!

Min blogg firar ju dessutom ettårsjubileum snart och jag kommer gå igenom allt spännande som hänt under det här året. Och sist men inte minst, jag har fortfarande en intervju med George R.R. Martin att sätta på pränt och det ska jag ta itu med, jag lovar.

Eller nej, det var en sak till. Jag kommer ha utlottning här inom kort! En härlig bokutlottning med fina fantasyböcker i potten. Håll utkik.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s