Vad jag fick med hem från biblioteket och vad jag glömde.

Jag är ju närmast ett inventarie på Mariehamns stadsbibliotek och jag älskar deras utbud. De är supersnabba med att ta in nytt, de tar gärna emot inköpsförslag och de skyltar bra med nyheter och populära böcker. Några av dessa fick följa med hem.

bibbla

Tredje principen och Den unga eliten har jag ju redan hemma, så de som åkte med var Melina Marchettas Ett folk utan land ( är inte toksugen på den dock, men semestern kräver böcker ), Half bad – Ondskans son av Sally Green, Den ökända historien om Frankie Landau-Banks av E.Lockhart och Vindens namn del 2 av Patrick Rothfuss som jag hade reserverat. En har jag redan läst, tre kvar.

En bok glömde jag tyvärr för den satt på en annan hylla så jag tänkte att jag tar den på väg ut, men minnet är kort så … Det var Källan av Catherine Chanter som jag är jättenyfiken på. Någon som läst den?

kallan

 

Annons

4 reaktioner på ”Vad jag fick med hem från biblioteket och vad jag glömde.

  1. Jag är väldigt förtjust i Half bad, och uppföljaren (Half wild) som jag läst på engelska. Snyggt världsbygge och en huvudperson med flera lager. Längtar efter avslutningen, speciellt eftersom det finns en kärlekstriangel där som jag (hör och häpna!!) faktiskt är intresserad av.

    Kul att se att Tredje principen tagit sig över pölen också, och får så fin exponering.

    Gilla

    1. Jag har uppdaterat dåligt på Goodreads ser jag. Läste ut Half bad samma dag jag kom hem med den. 🙂 Och jag gissar vad det blir för triangel och ja, den ser jag också fram emot! Nyheterhyllan på bibblan är givetvis större ( den är egentligen för nyheter och populära ) men jag tog foto på den snyggaste hyllan. 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s