Bloggen hade bytt utseende under natten, varför?

Fick en liten chock när jag kollade min blogg idag och den såg helt annorlunda ut! Min fina änglabild var borta och mina sidor hade bytt namn och även plats med varandra. Bilden har jag fått på plats igen men kan inte ändra sidorna, hur gör jag? Alltså flikarna med intervjuer osv. Jag kan inte byta tillbaka till den ordningen jag vill ha, någon som vet hur jag gör?

Och varför har min blogg ett eget liv nu helt plötsligt? Känns ungefär som när jag bodde hemma och kom hem efter skolan bara för att upptäcka att någon ( hej mamma ) ”städat” mitt rum = stökat till min ordning.

Blogtoplist hade även ett datahaveri i helgen så vi var många bloggar som försvann därifrån helt. I normala fall kollar jag aldrig de där listorna men senaste tiden har jag legat och svävat ganska högt upp bland top tio, så det är ju kul att följa förstås. Men näe, nu försvann min blogg och jag startar på noll. Påverkar visserligen inte ens plats eftersom den är veckovis, men det är ändå kul att se siffrorna öka.

Men, jag har äntligen semester nu så nu skiter jag i det här och drar till stranden. Recensionen som skulle in får vänta till i morgon.

dont mess

 

Annons

6 reaktioner på ”Bloggen hade bytt utseende under natten, varför?

  1. Antar att det är någon uppdatering som är gjord, men irriterande när saker ändras eller flyttar plats hur som helst. Man får väl vara glad att inget försvunnit som tur är. 🙂

   Gilla

 1. Min WordPressblogg hade också fått spel och både header och bakgrund var återställda till temats original. Går ej att ändra nu så jag bytte tema helt. Skumt, men samtidigt lite betryggande att fler har råkat ut för samma sak då jag funderade över om bloggen blivit kapad ett tag.

  Gilla

  1. Ja, det var ju första tanken, att någon kapat bloggen. Så det är ju skönt att kunna avfärda det i alla fall. Men vad trist att du inte kan återställa det som du hade det! Hoppas du blir nöjd ändå.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s