Min statistik säger att du inte har något att oroa dig för Johan Ring.

Min magkänsla verkar faktiskt helt ok. Jag läste Lars Wilderängs bok Stjärnklart och kände direkt att här har vi en ny stor författare. En ny herr Guillou, storleksmässigt tänkt. Jag var en av de första bloggarna att uppmärksamma boken och likadant var det med Ensam på Mars av Andy Weir. Båda böckerna utnämnda till årets bästa ( eller ja, året är inte slut än för Ensam på Mars men ändå ) av mig och är även bland de tre mest klickade böckerna ( inte av mig ).

Så när jag säger att Johan Ring kommer bli stor så vet ni vad som väntar, right?! Fyra minuter är bara början!

fyra-minuter

Annons

2 reaktioner på ”Min statistik säger att du inte har något att oroa dig för Johan Ring.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s