Ny härlig bokhög som lockar!

Jag är mitt uppe i första boken om Percy Jackson och måste erkänna att jag var lite skeptisk. Det är liksom inte lika kul att läsa en bok när man redan sett filmen. Typ tio gånger ( barnens favorit ). Men jag erkänner att jag hade helt jäkla fel för boken skenar ju iväg åt helt andra håll än filmen. Redan på sidan tre. Trevlig överraskning jag inte hade förväntat mig.

Och så har jag ju fått några nya härliga böcker. Camilla Davidssons Pensionatet vid världens ände där jag faktiskt finns omnämnd på tacksidan! Det känns … speciellt. Och jättekul. Trots testläsning så har jag heller ingen aning om hur boken faktiskt slutar, så jag ser mycket fram emot att läsa den.

13 Svarta sagor från Swedish zombie ( beskrivning saknas på Adlibris dock, skärpning förlaget ), extremt efterlängtad. Alvhilda, Uppvaknandet av Pernilla Lindgren med sitt otroligt fina omslag och till sist väntar även Leonora och glasplaneten av Helen Johansson. Den sista har jag faktiskt läst, men den kräver en omläsning då jag stressläste den sist inför Archipelacon.

swedish zombie

Annons

7 reaktioner på ”Ny härlig bokhög som lockar!

  1. Percy gick ju på TV3 i går kväll och jag kikade lite på den (har sett den innan) och det skiljer ju rätt mycket mellan bok och film så du lär få fler överraskningar längs vägen!

    Gillad av 1 person

    1. Ja det var verkligen annorlunda, men det är ju lite kul. Gillar båda versionerna faktiskt, så det är helt ok. Som att få samma present två gånger typ. 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s