Konventet fortsätter. En hård dag i en bloggares liv med spännande möten!

Konventet är inne på sista dagen och igår fick jag en surprise som hette duga. Jag och kompisen har anmält oss som frivilliga på konventet så vi har hjälpt till att sälja böcker och kommer fortsätta med det idag. Så igår morse när vi satt bland böckerna fick jag ett mail från George RR Martins staff som frågade om jag vill vara med på en ”round table discussion” med GRRM. OM jag vill! Så det är vad jag ska göra idag, sitta ner och ha en mysig liten pratstund med George. En vanlig dag i en bokbloggares liv…

Jag och kompisen var också på burlesk workshop där vi fick prova på att dra av handskar sexigt och röra sig sexigt. Ytterst svårt och jag har ont i muskler jag inte ens visste jag hade. Kanske det roligaste hittills på konventet faktiskt. Kompisen på bilden nedan.

burleks

Och här har vi suttit och jobbat lite.

böcker

Vissa har varit utklädda och jag har fler bilder, men ni får ett litet smakprov. Okänd utklädd på bilden.

konvent

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s