Dagens schema med mig, GRRM och författarna till Engelsforstrilogin.

Science fiction och fantasykonventet Archipelacon är i full gång här i Mariehamn och ikväll blir det ett spännande schema för mig.

Klockan 16-17 är det reading med George RR Martin. Jag såg en skymt av honom igår när jag kom till konventet. Han satt i godan ro och slappade i lobbyn men försvann tyvärr innan vi hann bli bästisar ( att jag stod och stirrade som ett fån hade säkert inget med saken att göra), men det kommer säkert fler chanser.

17-18 pratar Mats Strandberg och Sara Bergmark Elfgren på biblioteket om arbetet med Engelsforstrilogin från bok till film. Jag är såklart väldigt nöjd med att de agerar förband åt mig och mina panelvänner.

18-19 är det nämligen dags för mig att tillsammans med några andra ta över scenen och prata om Fantastikens ABC. För nybörjare eller redan fantastikfans som vill ha de allra bästa boktipsen. Vilka mina tips är får ni veta imorgon.

20-21 blir det barnförbjudet då det är dags för Game of Thrones burlesk! Det blir ju en ny erfarenhet. Huruvida jag lyckas få några barntillåtna foton att lägga upp här återstår att se.

Ni hör ju, det här är helt fantastiskt kul! Jag fasar redan för att helgen ska ta slut.

engelsfors

 

Annons

4 reaktioner på ”Dagens schema med mig, GRRM och författarna till Engelsforstrilogin.

  1. Det är exakt så man ska se det, de agerar förband till er! (Jag körde samma sak i min ungdom när vi spelade med vårt band typ kl 14 dag två på en musikfestival… tackade alla våra förband från dagen innan och bad publiken stanna kvar för att se de stackars banden som skulle spela resten av dagen…)

    Hade varit kul att vara där!

    Gilla

  2. Haha jag gick steget längre och tweetade Mats Strandberg där jag tackade för att de agerar förband 🙂 Han favoritade den så förhoppningsvis har han lite humor. 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s