Jag är inte helt utom mig, än.

I tre veckor har jag varit tokförkyld. Ont i halsen och låtit som en alien, men det har ändå vart ok. Jag har jobbat och snörvlat på. Men för någon dag sedan kom hostan från hell och jag fick panik. Jag ska ju liksom bli bästa kompis med George RR Martin nu i helgen, prata inför folk och representera min blogg och Åland på bästa sätt liksom. Då funkar det inte att låta som jag gör nu. Men idag fick jag en tillfällig bästa vän vid namn Cocillana, så jag hoppas få ordning på skiten nu.

Läsningen har också gått uselt. En del bra läsning har det blivit och annat har varit svårare. Vi är alla helt utom oss, till exempel. Jag kom till den stora Hemligheten och sedan har jag inte läst mer. Inte för att Hemligheten inte var bra, för det var den, bara så väldigt mycket annorlunda mot vad jag föreställt mig. Så andan och lusten gick ur mig lite och den kommer troligen ligga på currently reading hyllan rätt länge, trots att jag just nu inte läser alls i den.

Men från torsdag till söndag ( och troligen lite efter det också ) blir det dock bara fantasy och science fiction här. Konventet ska bli urkul och förhoppningsvis får jag och Cocillanan tillsammans ordning på mig till dess.

library_poster_web

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s