En smakbit av Stormvinge!

Hoppas ni alla har haft en fantastisk midsommar? För mig blev det lugnt med god mat och mycket läsning. En av böckerna jag hann med var Stormvinge av Oskar Källner och kände att ni bara måste få en smakbit av den här härliga boken. Smakbiten är från sidan 16 och Minna har precis räddat livet på hingsten.

stormvinge

Minna klättrade försiktigt ner mot den svarta hingsten. Klippan var brantare på den här sidan och det var svårt att få ett bra grepp med fingrarna. Bit för bit lyckades hon hasa sig nerför bergväggen. Hingsten hade backat undan några meter och stod blickstilla. Ögonen lyste röda av otyglat hat. Så satte han höger hov i marken och skrapade samtidigt som han gnäggade lågt och mullrande. Det var inte en hälsning, utan en varning.

Fler smakbitar hittar du hos Flukten fra virkeligheten.

en smakbit på riktigt

 

Annons

21 reaktioner på ”En smakbit av Stormvinge!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s