Jag tar lite midsommar och sådär.

Det blev bestämt lite hastigt att jag åker iväg till Sverige under midsommar. Och eftersom jag är en sådan otroligt usel planerare så blir det därmed inga inlägg här under midsommar. Men jag gissar att folk har bättre saker för sig, dansa små grodorna och annat viktigt, så det gör säkert ingenting.

Jag är tillbaka med smakbit på söndag och önskar en alla en fantastiskt fin midsommar. Trots att jag själv kommer vara i Sverige bjuder jag er på en åländsk midsommarstång. Glad midsommar!

midsommarstang

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s