Fantastikens ABC med mig som medbrottsling!

Om tio dagar börjar den nordiska SF – och fantasykongressen Archipelacon här på Åland. Jag ska hänga med George RR Martin ( fast jag är rätt sur på honom för att han låter tv-producenterna göra om vackra kärleksscener till våldtäkter ), nörda in mig i mitt favoritämne litteratur och en massa andra roliga saker. I fyra dagar!

Jag ska dessutom få nörda loss ordentligt i en paneldiskussion med andra fantastiknördar. Fantastikens ABC heter ämnet och kommer hållas på Mariehamns stadsbibliotek fredag den 26/6 klockan 18-18,45. Och det ska bli jättekul att prata och allt det där ( jag kommer rekommendera kanonbra böcker ), men fatta att vi går upp direkt efter Mats Strandberg och Sara Bergmark Elfgren som pratar om Engelsforstrilogin från bok till film!

Jag ska prata från samma scen som Mats Strandberg suttit på bara en kvart tidigare! Himla tur att jag inte ska prata med honom i alla fall, det hade blivit en stammande och harklande katastrof. Kommer det se konstigt ut om jag klappar stolen?

Är du nyfiken på fantasy och science fiction, men vet inte riktigt var du skall börja? Eller är du redan en storkonsument av fantastik, men vill ha tips på ännu fler bra böcker? Kom och lyssna på fyra fantastikfans som diskuterar bra böcker inom genren, och plocka russinen ur kakan.

Jag har inte pratat ihop mig med mina medbrottslingar än, men jag har en rätt klar tanke om vilka böcker jag tänker prata om. Svenskt blir ledordet.

library_poster_web

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s