Jag vann Atwood och äntligen finns Ensam på Mars som trailer.

Det här blev en superbra dag ju. Jag vann Margaret Atwoods bok Maddaddam hos Kulturkollo! Jag vinner aldrig något så det är verkligen jättekul. Tack så jättemycket! Och igår kom äntligen trailern som jag väntat på, nämligen den första till filmen Ensam på Mars. Ni vet, den där boken som jag tokälskade och verkligen verkligen rekommenderar. Och det är Matt Damon som spelar Mark! Fattar ni hur bra det kommer bli,  jag kan knappt vänta.

Annons

8 reaktioner på ”Jag vann Atwood och äntligen finns Ensam på Mars som trailer.

  1. Asså, jag är lite förvånad över att du inte hakat på hela Marshysterin för längesedan, för det här är så jäkla bra! Jag är fortfarande lyrisk liksom!
   Men jag ger dig samma råd som till Bokboxen, läs boken först och se filmen sen. Antar att nörderierna kommer vara uppspeedade i filmen och att från det gå till det lite långsammare ( men oh så spännande ) tempot i boken är nog inte jättebra, speciellt inte om man vet hur det går. Boken -> filmen! Och Matt Damon är så rätt. Och Sean Bean… kanske, kanske inte. 🙂

   Gilla

   1. jag kände lite att den låg lite utanför hela YA-grejen jag håller på med men jag har varit där och nosat, så nu efter att ha sett trailern mailade jag sambon och bad henne ta med den hem från biblioteket. Kommer ändå att läsa ut boken jag håller på med idag så då hinner jag så klart läsa innan filmen kommer.

    Gilla

 1. Kan man bara svara en gång? Hmm, märkligt. Men iaf, det här är förvisso en vuxenbok men jag tror absolut YA-läsare uppskattar den. I alla fall de nördiga unga vuxna. 🙂

  Gilla

 2. Åh, jag har varit totalt ointresserad av den här tidigare eftersom jag… Well, måste typ kämpa för att uppbåda något som helst intresse för vuxenböcker. Och långsammare tempo? Uh, nu är jag avskräckt från boken, men filmen är helt klart aktuell!

  Gilla

  1. Alla böcker är väl alltid långsammare. 🙂 Men jo, det är ju en loggbok vi läser/får se, varvat förstås med äkta Nasa-spänning. Och humor, fantastisk humor! Den här boken är faktiskt, vid sidan om Jag ger dig solen, årets bästa för mig. Än så länge.

   Gilla

   1. Hm, okej. Jag är ju en sucker för koncept på det sättet… Har dock så sjukt mycket annat att läsa just nu (utökade just min TBR-hylla till tre hyllplan istället för två. Hade haft fyra om jag hade haft plats…) så skippar nog den för tillfället i alla fall 🙂

    Gilla

 3. Åh! Vad härligt att få se trailern! Jag älskade också boken, ”tvingat” sambon att läsa boken med nu! Har dock inte hunnit skriva om boken, börjat jobba för två veckor sen och är helt slut på kvällen. Men nu är det bara att vänta på filmen!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s