Smart marknadsföring för Järnskallen!

Det här är smart marknadsföring. Nu mailade förlaget ( ? ) mig och tipsade, men faktiskt har jag redan gjort testet. Jag såg det på facebook i någon av alla grupper jag är med i. Det är alltså reklam för den kommande boken Järnskallen som enligt beskrivningen låter väldigt skruvad och därmed väldigt intressant.

Mycket smart PR. Jag blev Hämnaren, vem är du? Gör testet här.

jarnskallen!!!!!!!!!!!!!I hungerkravallernas Stockholm våren 1917 rör sig en maskerad man som kallar sig herr Agnefit. Ett mord har begåtts på en officer med förbindelser i den svenska makteliten, och herr Agnefit samlar en grupp udda existenser för att lösa mordet. I gruppen ingår en labil före detta tsaragent med en böjelse för sexualvåld, en svärmisk studentska med stora talanger för jiu jitsu, en alkoholiserad medelålders kvinna som tål hur mycket stryk som helst, en före detta uppvisningsbrottare, en lettisk bankrånare och en dansk kälkborgare med en unik begåvning för att skapa förödelse. Herr Agnefit är dock mycket förtegen om varför han vill att mordet ska lösas, och snart börjar gruppens medlemmar ana oråd.

Annons

2 reaktioner på ”Smart marknadsföring för Järnskallen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s