Mina senaste fynd!

Jag saknar jerkan. Den startar liksom helgen och utan jerkan känns det lite tomt helt enkelt. Men mitt senaste biblioteksbesök igår gjorde mig lycklig. Jag hade beställt boken Vi är alla helt utom oss ( alltså, bara titeln är ju helt fantastisk ) och hittade även två andra godingar. Fem minuter var jag inne på biblioteket och kom ut med den här fina lilla högen ( att jag redan har en megahög hemma med kommande läsning ändrar inte på något sätt den lyckokänslan ).

FullSizeRender

En annan bok jag längtar efter just nu är fortsättningen på Ursula Poznanskis bok Sveket. Det här är faktiskt en bok som har växt i mitt minne. Jag blev lite förvånad när jag läste min recension, för jag kommer ihåg den som så mycket bättre än jag skrivit. Kanske läste jag den lite väl fort, så det får bli en omläsning innan jag fortsätter med kommande bok. Andra delen heter Sammansvärjningen och omslaget är även på denna väldigt fint. Som tur är vet jag att den redan är på väg till min brevlåda. Den kommer trivas väldigt bra i min bokhylla tror jag.

sammansvarjningen

Annons

7 reaktioner på ”Mina senaste fynd!

  1. Ja, så är det naturligtvis. Jag har undrat varför helgerna inte längre känns som helger, inget känns rätt på något sätt. Det är ju så klart för att jerkan uteblivit 😦

    Gilla

    1. Ja den förenklar ju även tillvaron lite. En har blivit lite bekväm i att få fredagsinlägget serverat. Vi håller tummarna att den kommer tillbaka snart. 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s