Dagens tips – Waiting for the Machines to Fall Asleep

Det är ingen hemlighet att jag älskar science fiction. Ändå tackade jag nej till att recensera den nyligen utgivna antologin Waiting for the machines to fall asleep. Jag skulle normalt aldrig någonsin tacka nej till att läsa fantastisk science fiction, vilket jag är helt övertygad om att den här boken innehåller, men den är på engelska. Att tacka ja till recensionsexemplar betyder ju ett visst ansvar, och tyvärr kände jag att jag inte vågar ta på mig det ansvaret när språket är engelska.

Självklart kommer jag läsa den här ändå. Men det blir i min egen takt och jag slipper recensera ett språk jag inte behärskar flytande. Flera av mina favoritförfattare finns med, så jag vågar ändå lova att det är utmärkt läsning för den som gillar science fiction. Den har dessutom fått fantastisk kritik i flera recensioner så jag ser verkligen fram emot att läsa den här.

Dagens tips alltså för alla oss som älskar science fiction. Jag tror vi kommer älska den här också.

waiting-for-the-machines-to-fall-asleep

Du hittar boken hos Adlibris, Bokus och CDON.

Recensioner hittar du här:

Risingshadow

Tangent

SF crowsnest

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s