Kommande recensioner ( om pennan vill )

Jag vet inte vad problemet är tyvärr. Har försökt i tre dagar nu att få till en recension, men det går bara inte och jag vet inte varför. Allt låter stelt, klyschigt och typ oäkta, och så kan jag ju inte låta det vara. Alltså har det än så länge inte ens blitt en tumme. Och boken är bra, jag tyckte jättemycket om den så det är inte där felet ligger. Så istället för att stressa ihjäl mig över det ( vilket ju är skitdumt att stressa över en recension som ingen ens vet är på väg ), så låter jag det vara. Jag åker dessutom iväg imorgon så kanske får den vänta till nästa vecka.

Men å andra sidan har jag så mycket att skriva om nästa vecka! Två är färdiga och en är jag nästan klar med. Jag har haft både ont i magen och gråtit ögonen röda så recen borde komma ut lätt som en plätt efter sådana böcker, men pennan vill helt enkelt inte just nu. Men till nästa vecka ska jag ha fått ordning på det förhoppningsvis.

Kommande recensioner är:

fyra-minuter

mistborn-sista-riketenklav

 

 

 

 

Annons

2 reaktioner på ”Kommande recensioner ( om pennan vill )

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s