Bokhögen som väntar just nu

Min kommande läsning ser ut så här. Jag har börjat lite i några men inte kommit igång med någon ordentligt än. På toan ligger ju också sedan en månad tillbaka Hundra år av ensamhet och det lär nog dröja innan ni får höra om den. Kan inte minnas när det tagit sådan tid för mig att läsa en bok sist. Annars känns det här som en härlig blandning, speciellt eftersom jag kommande vecka blir hemma med vattkoppesjukt barn. Mycket tid för läsning alltså, men jag känner mig redo. De flesta är nya men Jellicoe road och Tjänarinnans berättelse har jag läst tidigare. Men båda kräver ett inlägg känner jag och då krävs också en omläsning. Det blir en härlig läsvecka!

FullSizeRender

Annons

5 reaktioner på ”Bokhögen som väntar just nu

  1. Ja Anaché har ju blivit liggande hur länge som helst nu. Kom lite recex emellan men nu är det nästan bara låneböcker ett tag, så nu kan jag sålla fritt och den kommer bli läst. Hoppas jag. 🙂

   Gilla

 1. Hundra år av ensamhet upplevde jag som extremt seg och tråkig i början. Någonstans kom det en vändning, kanske vid halva, och sedan gick resten snabbt 🙂

  Gilla

  1. Jag tycker den är riktigt bra, påminner om Isabel Allende som är en favorit, så berättelsen är inte problemet. Det är de pyttesmå bokstäverna. Gammal bok med skitjobbigt typsnitt, så toaljuset är typ det enda som funkar 🙂 Och namnen är lite jobbiga också förvisso, alla heter ju typ Aureliano och det blir lite jobbigt att hålla reda på. Men det går. Så småningom så. 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s