Ny vinnare utsedd i utlottningen!

Jag hade lite otur med min vinnare då jag inte fått någon respons på mitt kontaktförsök. Därför har jag utsett en ny vinnare, där jag faktiskt redan kontrollerat att personen finns på plats så jag får anvisning om vart jag ska skicka böckerna. Lottningen gjordes likadant som förra gången, min son sade en random siffra och den som var tilldelad siffran vann. Stort grattis till Ylwa Karlsson som alltså redan är meddelad.

winner

Och återigen, stort tack till alla som deltog. Jag önskar att alla kunde få dessa fantastiska böcker.

utlottning

Annons

2 reaktioner på ”Ny vinnare utsedd i utlottningen!

  1. Pingback: Äntligen har de kommit! | ylwakarlsson

  2. Pingback: Och idag anlände vinstpaket nr 2! | ylwakarlsson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s