Intervjuer av och med manliga bokbloggare.

Jag har äntligen läst klart Kampen om järntronen och oj vad bra det var. Vissa saker stör mig, men som helhet var det en fantastisk läsupplevelse. Jag har dock bestämt att inte läsa vidare innan jag sett tv-serien. Nästa vecka kör vi igång med Game of thrones och först när den är klar blir det mer läsning av George RR Martin.

Jag har fullt upp med trädgårdsfix och läsning idag, så jag tänkte skicka er vidare till två bra intervjuer. Speciellt bra med tanke på gårdagens ämne i jerkan. Den ena intervjun är med en av mina favoritbloggare, nämligen David med bloggen Old Adult reads Young Adult ( har först nu fattat det här med gemener och versaler ). Intervjun finns hos bloggaren I regnet som varje vecka sprider bloggkärlek. Tummen upp för det!

Den andra intervjun är av en manlig bokbloggare, nämligen Farbror Atlas som intervjuat fantasyförfattaren Marcus Olausson. Marcus har skrivit böckerna De rotlösa samt Bäraren som är de två första delarna i serien Serahema Saporium. Episk fantasy som jag vill ha mycket mycket mer av. Intervjun hittar ni här. Mycket nöje!

bararen---serahema-saporium-12

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s