Böcker som tydligen hade det där lilla extra

Jag snabbläser ju böcker och ibland svischar de förbi lite för snabbt. Jag läser och ger ett omdöme om hur det kändes just då. Ofta glömmer jag sedan böckerna även om de kändes ok för stunden. Men vissa böcker fastnar på ett helt annat sätt. Jag kommer på mig själv med att fundera över dem lite titt som tätt. Två böcker envisas just nu med att dyka upp i huvudet som gubben i lådan typ hela tiden. Jag tror att det de kräver är en omläsning.

Böckerna det gäller är Eva Holmquists Attentaten i Gallus och Enklaven av Mattias Engström. Två helt olika böcker som gav helt olika upplevelser. Två böcker som jag nu i efterhand känner förtjänar mycket mer på något sätt. För de har inte svischat förbi. Av alla böcker jag läser varje vecka så har just de här två fastnat lite extra. Alltså ska jag läsa om dem och njuta ordentligt den här gången.

attentaten-i-gallus

Enklaven

Missa inte chansen att vinna ett bokpaket här.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s