Sexy and I know It – Dean vs Damon

Äntligen helg och det betyder att jag åker till Stockholm idag och hälsar på släkten. Nästa vecka blir det Stockholm igen men då med hela familjen och ha lite minisemester. Direkt efter påsk blir det spännande utlottning av signerade böcker här hos mig, så håll ögonen öppna.

Dagens bokbloggsjerka hos Annika ställer frågan,

Är det bara jag som kan bli ”sjukligt” förtjust i en karaktär i en bok eller på tv/film?

Svar nej, du är inte ensam. Jag har ju två karaktärer som jag är vansinnigt förtjust i och det är Dean från Supernatural och Damon från Vampire Diaries. Inser att det är lite hyckleri eftersom jag så ofta pratar om att man inte bör gilla så kallade bad boys, men de här har ju ett hjärta av guld. Innerst inne. Oftast. Jag inser ju att de egentligen är riktiga mansgrisar oftast, men de är mansgrisar med humor och en smula självinsikt och då känns det inte lika hycklande. Intalar jag mig.

Lite fredagsgodis …

Annons

32 reaktioner på ”Sexy and I know It – Dean vs Damon

 1. Haha, exakt samma två karaktärer har jag också varit väldigt förtjust i! 🙂 Tyvärr har jag slutat följa både Supernatural och Vampire Diaries, men kanske ska jag se klart dem nångång …

  Gilla

  1. Jag följer inte heller just nu. Har missat de två sista säsongerna av både SPN och VD, men det beror på vårt kassa internet hemma för tillfället. Netflix är enda som funkar och där finns ju inte alla säsonger. Men snart får vi fiber! 🙂

   Gilla

  1. Många serier skulle bli väldigt tråkiga utan dem. Men jag tycker inte heller att de är några eftersträvansvärda ( finns det ett sånt ord? ) ideal för det verkliga livet.

   Gilla

 2. Man kan alltid bortförklara sina crushs, är väll så kvinnor gör i verkligheten oxå så klart det är svårt att inte falla för badboys i böcker serier och filmer då 🙂

  Gilla

  1. Fast mina chrushs gäller bara i serien, alltså deras karaktärer som fiction. I det verkliga livet hade jag valt Sam och Stefan lätt. De snälla alltså. Bad guys kan göra fiction roligare men det ska vara ”bra” bad guys.

   Gilla

  1. Ja jag gillar vampyrer överlag. Fanns en tv-serie en gång som hette Vampyrernas hemlighet. Skitbra ( då ) serie som lades ner tyvärr. Världen var nog inte redo för vampyrer då. 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s