Jag är lite starstruck.

Litteraturdagarna pågår för fullt här på Åland, så alldeles strax blir det besök på biblioteket. Jag ska lyssna på ingen mindre än John Ajvide Lindqvist, en av mina absoluta favoritförfattare. Hans bok Människohamn är ju en av de bästa jag någonsin läst. Jag älskade även hans senaste bok Himmelstrand som jag tar med mig och hoppas få signerad, om jag har tur. Är något starstruck just nu.

Har också fått fina flygblad av författaren till Tredje principen att smycka biblioteket med. Lite gerillamarknadsföring sådär eftersom min blogg så fint finns nämnd på baksidan av boken.

Annons

4 reaktioner på ”Jag är lite starstruck.

  1. Åh, jag kände ungefär lika när jag bytte några ord med JAL på bokmässan. Men han är sjuuuuhuhukt trevlig. Sjukt pratsam och bjuder på sig själv osv. Fick världens chock pga hade verkligen inte föreställt mig honom så.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s