Men nej, vad har de gjort med Eleanor & Park?

Från det här,

eleanor

Till det här,

9789175034096_200_eleanor-park_pocket

 

Jag är tyvärr inte alls förtjust i det nya omslaget. Den som ska föreställa Eleanor ( antar jag ), ser ut som Parks mamma eller något. Jag förstår att det nya förlaget vill ha ett eget omslag, men alltså. Nej.

Annons

5 reaktioner på ”Men nej, vad har de gjort med Eleanor & Park?

 1. Men herregud! Nej det nya omslaget är inte alls bra, alldeles för rörigt och märkligt. Det första omslaget är så perfekt och när man läser boken så får omslaget ännu större betydelse.

  Gilla

 2. Jag är inte heller jätteförtjust i det nya omslaget men klickade likväl hem den eftersom jag ville äga den och det var riktigt bra pris på den för ett tag sedan… Dock måste jag säga att jag har lärt mig att tycka om omslaget liiite mer när den väl fått stå ett slag nu i hyllan… Men jag håller med!

  Gilla

  1. (dock tycker jag inte att första omslaget är fullkomligt klockrent heller (men det fungerar mycket, mycket bättre än pocketens – det jag stör mig på är att det står att Eleanor är överviktig, men det tycker jag inte speglas sådär avsevärt på själva omslaget)…

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s