Det hände något konstigt.

FullSizeRender

Såhär ser min bokhög ut just nu och den ser faktiskt inte riktigt ut som den brukar. Mina två senaste besök på biblioteket har nämligen varit på vuxenavdelningen. Det var ett tag sedan, men nu fanns det några böcker jag kände att jag bara måste ha.

Margaret Atwood måste vi prata om inom de närmsta dagarna, så ska jag försöka förklara storheten i hennes text. Längtar mig grön efter sista delen i hennes trilogi som ju började med Oryx & Crake. Efter att ha läst fortsättningen Syndafloden, ville jag inte lämna Atwoods fantastiska värld och då blev det Tjänarinnans berättelse som jag läste för många år sedan. Den krävde en omläsning.

Helt plötsligt behövde jag även Vägen av Cormac McCarthy och Hundra år av ensamhet av Gabriel Garcia Marquez. Där finns även en underbar blandning av recensionsexemplar, samt Anaché av Maria Turtschaninoff som jag måste läsa inför Litteraturdagarna som är på Åland snart.

Tror det är min vackraste bokhög någonsin. Kärlek.

Annons

2 reaktioner på ”Det hände något konstigt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s