Jag vill gärna tro att jag hade något med det här att göra …

I januari skrev jag ett inlägg där jag tipsade om två kommande böcker, varav det ena tipset enbart baserade sig på att jag råkat snubbla över en opublicerad novell av författaren.

Det andra tipset är en chansning och baseras enbart på en opublicerad novell jag råkade snubbla över före jul. Författaren heter Johan Ring och han skriver skräck. Novellen jag läste heter Rent-A-Claus. 

Varför novellen är opublicerad vet jag inte för den förtjänar att ges ut. Novellen var dock så otroligt bra att jag vågar mig på att tipsa om Johan Rings kommande debutroman Fyra minuter som ges ut i april.

Fick ett ping idag av just Johan Ring som meddelar att novellen nu publiceras som e-novell av Swedish Zombie. Så himla kul! Och ja, jag vill gärna inbilla mig att jag hade åtminstone yttepyttelite med saken att göra i alla fall. Grattis till det Johan och lycka till med kommande boken!

Den andra boken jag skrev om kommer ut på fredag, ni lär få höra mer om det …

Tredje principen baksida

Annons

2 reaktioner på ”Jag vill gärna tro att jag hade något med det här att göra …

  1. Jag sträckläste Tredje Principen i helgen, jösses vilken bok! Nu ska jag bara försöka skriva ned något vettigt om den också. Varför ska det vara så svårt att skriva om böcker man verkligen gillar?

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s