Att möta andra nördar!

I helgen var ju människorna bakom Archipelacon här, ni vet det där Science fiction och fantasykonventet jag tjatat om. Jag och en kompis mötte upp dem på krogen i lördags kväll och vilket härligt gäng med människor. Det pratades svenska, finska och engelska. Mest engelska. Nu har jag ju bott utomlands i många år där engelska var vardagsspråket men man märker att det faller bort fort. Speciellt när man ska prata böcker och behöver ord som litteraturdagar, förlag osv. Men det gick bra ändå.

Jag hade ju helt glömt att även Mats Strandberg som är en av författarna till Engelsforstrilogin kommer. Det här blir bara bättre och bättre och jag längtar mig grön efter konventet. Det fanns cirka femtio platser kvar häromdagen, så om du skyndar dig kanske du kan få en du med.

nyckeln

Massolit har avslutat nomineringarna till Book blog awards. Jag vet att några nominerade mig och det är jag ytterst tacksam för, men nu får ni istället skynda in och rösta på vem ni tycker ska vinna. Själv har jag inte bestämt mig än, får fundera på det några dagar till. Jag är lite ledsen att ingen av mina favoritbloggare kom med, men de som valdes är säkert värdiga sina nomineringar och det ska bli kul att blogga runt på några, för mig, nya bokbloggar.

Annons

2 reaktioner på ”Att möta andra nördar!

  1. Dt låg faktiskt lappar om Archipelacon till och med på ”fel” sida Sverige, dvs Göteborg och SF-bokhandeln så hoppas att det blir ett lyckat event!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s