Ransom Riggs sökande efter De besynnerliga barnen

Jag tycker om övergivna hus och byggnader, de kittlar fantasin på något sätt och jag tycker om att föreställa mig vilka som kan ha bott där en gång i tiden. Så ibland googlar jag det här och idag snubblade jag över en video av Ransom Riggs som skrivit Miss Peregrins hem för besynnerliga barn, där han letar efter De besynnerliga barnens hem.

Och så här blev boktrailern,

 

Annons

En reaktion på ”Ransom Riggs sökande efter De besynnerliga barnen

  1. Jag ser på övergivna hus med skräckblandad förtjusning! Hade älskat att gå runt i dem så som han gör i videoklippet, se på alla gamla saker, känna historien som finns där. Samtidigt hade nerverna hela tiden varit på helspänn.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s