På gång under våren, spännande möten och härliga titlar!

Jag har under ett par månader valt bort recensionsexemplar. Några har jag naturligtvis inte kunnat tacka nej till, men i övrigt har jag bara skrivit om lånade eller köpta böcker. Jag hade ett tag i höstas när recensionshögen var konstant jättehög vilket gjorde att bloggandet kändes som ett stort måste. Som ett ständigt samvetsprojekt som aldrig minskade och det var ju naturligtvis aldrig meningen med bloggen. Syftet är faktiskt i första hand att det ska vara roligt, att jag läser för att jag älskar det och förmedlar tankar kring böckerna för att jag vill det, inte för att jag måste. Så jag betade av högen, tog en liten paus och har bara läst det jag själv haft lust till, om jag haft lust. Batteriet är därmed påfyllt, nya spännande titlar lockar och lusten att både läsa och skriva är tillbaka på max.

Och så alla spännande möten som är på gång då. På lördag är det träff här i Mariehamn för människorna bakom kommande science fiction & fantasykonventet Archipelacon som tar plats här i sommar. Schemat krockar naturligtvis ( som alltid ) med annat, men det är ett möte jag verkligen vill gå på. Så jag kan fortsätta tigga och be om en träff med George RR Martin himself när han kommer hit ( jag ser fortfarande framför mig hur vi sitter på min altan och snicksnackar över en drink, sanndagdrömmande? ).

I maj har jag blivit inbjuden på en lästräff i sthlm vilket jag kämpar för att få till. Det är ju tyvärr inte bara ta bussen utan det krävs planering när man bor mitt i vattnet, så jag hoppas få till det.

Om en månad är det även litteraturdagar här i Mariehamn med spännande namn som John Ajvide Lindqvist ( åh starstruck ) Nene Ormes, Maria Turtchaninoff och andra författare jag verkligen verkligen gillar.

Höjdpunkten är ju SF & fantasykonventet Archipelacon som går av stapeln i juni. Som jag ser fram emot det!

Och snart får jag läsa den här!

the young elites

 

 

Annons

3 reaktioner på ”På gång under våren, spännande möten och härliga titlar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s