Reselektyr – maken tyckte jag var galen

bild

Jag var i Sverige över helgen och då måste man ju ha med reselektyr. Jag tog med sex böcker och maken påpekade att jag ju bara skulle vara borta två dagar, inte två veckor. Men helt galet räknade jag inte, fyra böcker av sex avklarade. Nu var det ju inga direkta tjockisar jag packade ner, men känner mig ändå nöjd.

Jag börjar få lite tunt med kommande läsning faktiskt. Det är ju många bra på gång i vår, men de närmsta veckorna?

Annons

3 reaktioner på ”Reselektyr – maken tyckte jag var galen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s