Oväntat – Pilotavsnitt av Robert Jordans Wheel of time!

Jaha, det här var helt oväntat. Jag skrev häromdagen att en önskan var att göra en tv-serie av just Robert Jordans fantasyserie Wheel of time. Nu har man tydligen bara sådär, släppt pilotavsnittet. Tydligen är den gjord på bara fyra dagar och två dagar innan rättigheterna för tv-kontraktet gick ut. Om det stämmer vet jag inte. Jag har tittat på det och vet inte riktigt vad jag tycker. Måste smälta lite. Bokserien börjar dessutom inte så här, så jag vet inte vad jag tycker om det heller.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s