Massolit book blog awards 2015

Jag är inte ensam om att skriva om den här fina tävlingen hos Massolit förlag. Självklart skulle jag tycka det var jättekul att bli nominerad, men att priset ens finns är fantastiskt bara det. Så sätt igång och nominera den/de bokbloggare du tycker förtjänar det. Jag har såklart redan nominerat mina val.

Klicka på bilden för att komma till nomineringen. Man nominerar alltså inte mig per automatik genom att klicka, så ni kan tryggt klicka och välja själv vilka ni nominerar.

nominera_mig_rosa

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s