#TBT – OKEJ ( Access all areas )

Dags för Oaryas TBT igen och jag hakar på som vanligt.

OKEJ

Jag älskade OKEJ när jag var liten. MTV skulle precis göra sitt intåg och tills dess var det här enda sättet att dregla över våra flickidoler. Hade planscher över hela rummet. Visserligen varierade objektet men just den här herrn var ständigt närvarande. Min allra första ungdomskärlek som höll i sig ända upp i vuxen ålder. Kan inte ens komma ihåg hur många konserter med Bon Jovi jag stått och gormat mig hes på.

OKEJ2

Luke Macahan. Jag tyckte han var så fin så fin. Coolast var dock hans farbror, Zeb Macahan. Jag undrar om serien håller än idag. Zeb lär ju göra det i alla fall.

9789186969059_200_access-all-areas_pocket

Inte så mycket TBT över just den här boken då den kom för bara några år sedan. Anders Tengner var ju redaktör på OKEJ och hade just access all areas på den tiden. Boken är faktiskt bra. Till skillnad mot många andra rockbiografier som dykt upp senaste åren, känns det som man får en ganska ärlig bild av hur det var. Även om jag gissar att Tengner mörkar sitt eget leverne ganska rejält. Boken handlar också mer om själva musiken än bara droger och sex, vilket känns rätt uppfriskande med tanke på hur övriga böcker gottar sig i träsket ( även om det förvisso är rätt intressant det med ). Dessutom skrapade med boken hål på min rosa bubbla om Jon Bon Jovi och får honom att framstå som en skitstövel. Inte så kul kanske, men som sagt. Den känns ärlig. En bok jag absolut tycker man ska läsa om man gillar rockbios och lite svulstig inside information.

Idag är det mina barn som köper tidningar med planscher och idolen här hemma är ju ingen annan än Yohio. Än så länge.

Annons

2 reaktioner på ”#TBT – OKEJ ( Access all areas )

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s