Spännande bokhög som väntar!

bokhög 2

En härlig blandning av recensionsexemplar, lånat på biblioteket samt köpt på lokala bokhandeln. Jag har faktiskt en hel hög till, men det är böcker som jag får se om de blir lästa. Blir en härlig helg, men var ska man börja?

Jag lämnade tyvärr tillbaka Caitlin Morans bok till biblioteket oläst den här gången. Bättre lycka nästa gång kanske. Fördelen med att låna böcker, man kan faktiskt strunta i att läsa dem och låna igen när humöret passar in bättre.

Annons

4 reaktioner på ”Spännande bokhög som väntar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s