24 timmar på dig att läsa en självförstörande bok!

Ja vad gör man inte när bokindustrin går ner. Alla medel tillåtna och nu kommer alltså det senaste, en bok som raderar sig själv. James Pattersons Private Vegas släpps i digital form kostnadsfritt till 1000 läsare som sedan har 24 timmar på sig att läsa. Boken kommer naturligtvis med en inbyggd klocka som räknar ner tiden, likt en bomb på väg att explodera.

Smart marknadsföring förvisso och visst ska läsning vara spännande, men nja. Det här är nog inget för mig. Jag föredrar min lugna mysiga läshörna där själva spänningen ligger i berättelsen, inte i en tickande klocka med självraderande text. Men jag beundrar pr-tricket.

 

 

Annons

En reaktion på ”24 timmar på dig att läsa en självförstörande bok!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s