Augustprisets lillasyster

Enklaven

Det har ju stiftats ett nytt litteraturpris. Augustprisets lillasyster, nämligen Selmapriset. Det blir ju vanligare och vanligare idag att ge ut boken själv. Vissa gör det efter refuseringar av de större förlagen men många väljer faktiskt själva egenutgivning. Man har bättre kontroll och blir sin egen chef så att säga. Jag tycker därför det är jättekul att man uppmärksammar även egenutgivning och hur det har gått till kan man läsa här.

18 böcker av 200 har nominerats och en av de nominerade ligger faktiskt i min väska just nu. Dystopin Enklaven av Mattias Engström. Full recension kommer snart och tills dess kan ni gotta er i den här spännande trailern,

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s