Ska jag ge Caitlin Moran en ny chans?

Jag passade på att besöka akademibokhandeln när jag var i Sverige över jul och naturligtvis kan man inte gå därifrån tomhänt. Men eftersom jag precis fått massa böcker i julklapp och jag har två efterlängtade böcker beställda hos min egen lokala bokhandel, sansade jag mig lite och kom ut med endast en bok. Morantologi av Caitlin Moran. Jag tillhör nämligen de få som verkar ha missat den här författaren helt. Så igår satte jag igång och läste men jag fattar ingenting. Blir det bättre? Vad är det jag missar? För efter cirka 30 sidor gav jag upp och bytte bok. Och det var egentligen det inlägget skulle handla om, hur snöpligt mitt första möte med Caitlin Moran slutade.

Nyss när jag skulle skriva det här inlägget googlade jag boken lite snabbt och snubblade då över den här recensionen. Och hon får ju boken att låta jättebra så nu kan jag inte bestämma mig, läsa eller ge upp?

morantologi

Annons

2 reaktioner på ”Ska jag ge Caitlin Moran en ny chans?

  1. Kamilla

    Morantologi är kanske inte den Moran-bok jag skulle börja med. Det är ju en krönikesamling så det blir ju extra spretigt. För att bekanta dig med Moran skulle jag börja med antingen Konsten att vara kvinna eller Konsten att skapa en tjej som båda är Moran i sitt essä, den ena är en biografi och den andra en roman.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s