Julläsningen har slagit alla rekord!

Igår kom vi hem efter en veckas julledighet i Sverige. Med tanke på att det blåste 15-20 m/s över Ålands hav var vi inte ens säkra på att båten skulle gå, men den gick och det gungade alldeles lagom. Jag hade såklart laddat upp med böcker och planerat för både science fiction och deckare som ni kanske minns och min läsning slog verkligen alla rekord. Jag har nämligen inte läst en enda rad på över en vecka! Helt otroligt, jag kan inte ens minnas om det någonsin hänt tidigare. Men läslusten infann sig inte och vi hade att göra så böckerna fick vara.

Tomten var dock snäll och levererade många böcker. Herman Lindqvists böcker hade jag önskat mig och jag fick flera stycken ur hans serie Historien om Sverige, tack tomten för det. Lagom till jul kom även ett paket från Idus förlag. Det var författaren Annika Banfield som efter min recension av hennes bok Svart passion, bett dem skicka resten av trilogin till mig. Stort tack för det.

Äntligen känner jag läslusten klia, så jag hoppas på ett fantastiskt läsår för 2015 med många härliga upplevelser som väntar på att bli lästa.

Julböcker

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s