Årets bästa: Unga vuxna

varldens-viktigaste-kyss

En bok alla borde läsa. Det borde vara obligatorisk uppläsning av den här i högstadiet, på riktigt. Både för att högläsning aldrig är fel och för att det här just nu är en av de viktigaste böckerna för unga vuxna att läsa. Och riktigt riktigt bra.

Den här boken är allt det jag hade förväntat mig av Oceanen vid vägens slut, och The fault in our stars för att nämna några. Det skrevs så mycket om hur magiska de böckerna var och visst var de bra, rentav fantastiska, men något omedelbart halleluja-moment upplevde jag inte. Det gjorde jag med den här. Den här är allt och lite till.

Annons

En reaktion på ”Årets bästa: Unga vuxna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s