The nordic SF & fantasy convention – George R.R. Martin utanför min dörr

I år kommer det nordiska science fiction och fantasykonventet hållas i Mariehamn, till min stora lycka. Praktiskt taget utan min dörr! Vilket naturligtvis innebär att jag kommer vara där. Hedersgästen är ingen mindre än George RR Martin, författare till böckerna bakom tv-serien Game of thrones. Ni kommer väl?

Jag ser redan framför mig hur jag och Gugge sitter på min altan och sippar iskall lonken ( long drink, finsk alkodrink ) tillsammans, medan vi pratar om vilka karaktärer man får och inte får ta kål på. Så jag har lite att göra eftersom jag måste plöja igenom hela hans bokserie till dess. Som tur är väntar den här i min bokhylla på att bli läst,

a-game-of-thrones---kampen-om-jarntronen

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s