Älskade bokhögar

bild

Så här ser min lilla att läsa hög ut. Då finns inte de pågående eller precis utlästa med här, de ligger utspridda i andra delar av huset. Älskar mina bokhögar.

Den som överraskade mest är den översta. Omslaget är väl inte riktigt hur jag föreställde mig att en nyutgåva av denna klassiker skulle se ut.

Annons

3 reaktioner på ”Älskade bokhögar

  1. Tycker om bilden! Det ser så hemtrevligt ut. Känner genast igen mig – även om titlarna i min hög är andra än i din hög. Då finns det anledning till kommunikation. Kan du tänka dig att ha en läsplatta i högen?

    Gillad av 1 person

  2. Jag använder gärna min padda emellanåt, speciellt nu när Storytel börjat med e-böcker ( lyssna går inte )och har billigt abonnemang. Dock bara som komplement. De e-böcker jag börjar på tar jättelång tid att läsa eftersom jag glömmer att de finns.

    Gilla

  3. Jag har inte kommit igång med läsplatta men man vet aldrig. Jag ser en fördel i alla fall. Om jag vill läsa på natten behöver jag inte tända lampan, jag kan läsa tills ögonen börjar klippa och bara låta läsplattan vara…

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s