Bokbloggsjerka till en frusen kattbjörn

Fredag innebär som tur är att Annika har bokbloggsjerka, och dagens fråga är,

Det börjar lacka mot jul. Hur ser din önskelista ut just nu?

 

Årets önskelista är redan inlämnad och klar och barnens är postade till tomten. För er som inte vet så kan man alltså posta önskelistan till ”Tomten, Tomteboda, Sverige” och då får man så småningom ett brevsvar från tomten. På riktigt.

Men jag skickar tyvärr inte min egen lista till tomten och eftersom min önskelista var rätt trist i år, så listar jag här saker jag önskar mig lite i hemlighet. Men kanske ändå inte av hänsyn till min familj och framförallt då till maken.

Jag är otroligt frusen av mig, så jag frossar gärna i tjocka härliga koftor, varma tofflor och mysiga plädar. Helst framför en sprakande brasa. Och vad verkar skönare än en rejäl onepiece? Nu har jag lovat maken att aldrig skaffa någon, men skulle jag det hade jag önskat mig en sådan här. Kattbjörn ska det föreställa, vad det nu är för djur. Ser otroligt skönt ut.

kattbjörn

Till den passar en Jedi-morgonrock ypperligt, eller vad säger ni?

jedi morgonrock

Naturligtvis även en härlig bok och en jag längtar efter just nu är Marie Lu:s nya serie, The young elites. Som jag önskar snart blir översatt till svenska.

the young elites

Så ser min hemliga önskelista ut. Sittandes framför brasan i min kattbjörnsdräkt, jedirocken över och gärna stora lurviga tofflor till med en härlig bok i knät.

Annons

26 reaktioner på ”Bokbloggsjerka till en frusen kattbjörn

  1. Det bästa är ju att tomten, eller ja, Modernista, ser till att du får läsa ”Den unga eliten” nån gång i februari om allt går som det ska!

    Gilla

  2. Härligt med mysiga kläder och plädar så här på hösten och vintern. Skall strax läsa Champion av Marie Lu, sedan vill jag också läsa hennes nya bokserie.

    Gillad av 1 person

  3. Hihi, underbar onepiece. Såg en liknande fast uggla, blev störtkär! De är otroligt sköna men otympliga när man dricker för mkt te… 😉 ( de är dvs inte så toavänliga, haha…)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s