Bokbloggsjerka – facebooktips

Annikas litteratur- och kulturblogg har i dagens jerka frågan,

Har du några tips på liknande nyhetsbrev eller kanske en intressant sajt som boknördar borde kolla in? Kan handla om precis vad som helst, t.ex. böcker, prydnader, porslin etc?

Jag gillar ju sociala medier och framförallt facebook. Det är så behändigt med allt samlat på ett enda ställe. Jag är med i massor av grupper varav många handlar om böcker. Många är ju tyvärr inte så aktiva som man skulle önska, men det finns några guldkorn. Två av mina absoluta favoriter är en bokgrupp och en nördgrupp.

Vi som älskar att läsa böcker har jag nyligen upptäckt. En aktiv grupp om böcker och läsning helt enkelt. Man tycker, länkar och diskuterar i alla åldersgrupper och genrer.

Geek woman united ( Sweden ) är för oss nördar. Oavsett vad ditt nörderi är, böcker, gaming, stickning eller filmer så passar du in. Detta är den mest aktiva gruppen jag hittat och märkligt nog också den trevligaste. Påhopp existerar inte, bara systerskap i nörderi. Det finns även undergrupper om man vill nörda in sig på bara sitt eget ämne. Tyvärr känner jag inte till om det finns någon motsvarighet till manliga nördar.

 

Annons

18 reaktioner på ”Bokbloggsjerka – facebooktips

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s