Bokbloggsjerka – slalomläser just nu

I dagens bokbloggsjerka inne hos Annikas Litteratur- och kulturblogg är frågan:

Vilken bok/vilka böcker håller du på att läsa just nu?

Jag slalomläser ju alltid, vilket innebär att jag läser flera böcker på en gång. Jag har en i väskan som är lunchläsning, en vid soffan, en vid sängen och en som jag läser med barnen. Just nu är det dessa:

barnstenar-i-vattnet kungen-i-djungeln flickor-som-skimrar spokstaden-andra-boken-om-miss-peregrines-besynnerliga-barn

Däremellan fortsätter jag ju såklart med Maskinblod 3.

Ni har väl inte missat att jag nu också finns på facebook!

 

Annons

20 reaktioner på ”Bokbloggsjerka – slalomläser just nu

  1. Det är en barnbok som trillade ner i brevlådan häromdagen. Jag vet inte riktigt än vad jag tycker, men den blir väldigt sorglig redan efter bara några sidor. Det är en kapitelbok för barn. Den är ganska tjock så kommer nog ta några kvällars högläsning innan den är klar.

   Gilla

 1. Spökstaden ligger i min hög med böcker som skall läsas de närmaste månaderna. Gillade första boken och hoppas så klart att denna också är lika bra.

  Gilla

 2. Och ingen i den kvartetten hade jag läst! Viktigt att ha nåt med ungarna som både stora och små kan ha utbyte av. Bäst i den klassen: Sagan om det röda äpplet av Jan Lööf. Funkar från 3-4 till 100!

  Gilla

 3. Flickor som skimrar är jag nyfiken på, hört blandat om den, och det blir intressant att höra vad du tycker om den. En annan bok i din läshög som jag är nyfiken på är Spökstaden. 😉

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s